DELTAGARINFORMATION

Jönköping 4 september

Nu är det dags att börja uppladdningen för Stafesten för UNICEF.  Här är kort information om loppet som avgörs tisdagen den 4 september.

Nummerlapparna

Nummerlapparna delas ut i samband med uthämtning av stafettpinnen i Knektparken från kl. 16.00.


Vätska

Vatten finns på start-, målområdet och längs banan, efter c:a 2,5 km.

Tidtagning
Tidtagningen sker med hjälp av ett datachip som är fäst högst upp på en flik av nummerlappen. RIV INTE BORT DENNA FLIK! För att tidtagningen ska fungera optimalt ska fliken vara utvikt från kroppen med en vinkel av mellan 45 och 90 grader. Nummerlappen ska fästas på bröstet och vara fullt synlig under hela loppet. Undvik att ha händer/armar framför överdelen av nummerlappen, där chipet sitter, när du passerar start- och mållinjen.

Stafettpinnen
Stafettpinnen kan hämtas från kl. 16.00 tillsammans med nummerlappskuvertet.

Start
Kl 18.00 i Knektaparken

Bansträckning

 

After Run och Picknick

När laget har sprungit är det dags för picknick i gröngräset. Varje lag får en välfylld picknicklåda med mat och dryck. Picknicklådan hämtas i picknicktältet mot uppvis­ande av sista sträckans nummer­lapp. De lag som beställt extra picknicklåda får en picknickbiljett i deltagarkuvertet.

Picknicken innehåller 5 sallader med Fallafel och sötpotatishummus 330g Salad från Green Deli. En supergod & nyttig vegetarisk sallad med falafel, picklad gul morot och blomkålsrisotto, två sorters kål (spetskål, grönkål), och en krämig hummus på sötpotatis.
Salladen är både glutenfri och vegetarisk. Som dryck serveras NOA och efter maten kan du njuta av bananer och Polly. Stafestens huvudsponsor Convini bjuder alla deltagare på kaffe.

After Run
När picknicken är över öppnar vårt After Run-område. Ta något att dricka i baren och mingla med kollegor & kunder innan bandet drar igång på scenen.

Kontakt

Har du några frågor inför Stafesten så kontakta gärna oss på tel 036-13 30 54, E-post: [email protected] Under evenemangsdagen hittar du vårt informationstält på evenemangsområdet.

Lycka till!

IKHP

Youtube
Vimeo
Google Maps