DELTAGARINFORMATION

Malmö 18 september

Välkommen till Stafesten för Unicef i Iduns Park, onsdag den 18 september.
Nu är det dags att börja uppladdningen för Stafesten för Unicef. Här är kort information om loppet. 

NUMMERLAPPARNA
Nummerlapparna hämtas ut efter kl 14.00 i arrangemangsområdet på tävlingsdagen.
Det går även bra att hämta ut nummerlapparna på Atleticum, Eric Perssons väg 1, Malmö vardagar mellan kl 10.00-14.00. Detta kan göras från och med tisdag den 10 september fram till måndag den 16 september.
 
TIDTAGNING

Tidtagningen sker med hjälp av ett datachip som är fäst högst upp på en flik av nummerlappen. RIV INTE BORT DENNA FLIK! Nummerlappen ska fästas på bröstet och vara fullt synlig under hela loppet. I promenadklassen sker ingen tidtagning men möjligheten att läsa av sin tid finns på den digitala klockan som rullar vid målgången.

 
STAFETTPINNEN
Första sträckans löpare hämtar stafettpinnen i arrangemangsområdet från kl 15.00 mot uppvisande av första sträckans nummerlapp. I promenadklassen promenerar hela laget tillsammans och behöver då ingen stafettpinne.

START
Kl 17.00 startar stafettlagen. Kl 18.00 startar promenadklassen.

För att undvika att sista sträckans löpare får springa i mörker gör vi ibland en så kallad omstart. Har inte 4:e sträckans löpare kommit till växlingslinjen senast kl.19.00 så blir det en omstart. 5:e sträckans löpare får i så fall springa iväg på ett nytt startskott innan lagkamraten har kommit till växlingslinjen. I stället för att växla springer 4:e sträckans löpare i mål. Sedan lägger vi ihop tiderna så att laget får rätt sluttid.

BANAN
Svart bana är för löparna i stafetten. Röd bana är för deltagarna i promenadklassen.

 
PICKNICK

När laget har sprungit är det dags för picknick i gröngräset. Varje lag får en picknicklåda med mat och dryck. Picknicklådan hämtas i picknick- tältet mot uppvisande av sista sträckans nummerlapp från kl 17.00. De lag som beställt extra picknicklåda får en picknickbiljett i ett separat utskick.
Till er som vill ha något extra att äta eller dricka innan eller efter loppet finns försäljning av lättare förtäring på plats.

 
 
INFORMATION
Har du några frågor, kontakta Emelie på MAI. E-post: [email protected] Telefon: 040-643 20 62
Lycka till!
 

Youtube
Vimeo
Google Maps