FAQ

Frågor & svar Stafesten

Går det bra att anmäla lag fast vi inte har namnen klara på övriga i laget?
Absolut, vid anmälningstillfället behöver vi bara namn och adress på en kontaktperson i laget eller lagen. 

Finns Stafesten endast i Stockholm?
2019 arrangerades Stafetten på fler orter men tillsvidare kommer vi fortsätta att endast arrangera Stafesten i Stockholm.

Jag har inte fått någon anmälningsbekräftelse?
När man anmäler fler lag så skickas bara en anmälningsbekräftelse till den person som man skriver in först i anmälan. Har du anmält ett lag och inte fått bekräftelsen så maila till [email protected]

Hur ser jag att jag är anmäld?
När anmälan är gjord så finns du med i startlistan på hemsidan stafesten.se

Jag har anmält ett lag till Stafesten och undrar nu om det är möjligt att få tillbaka startavgiften om jag blivit sjuk?
Ett köp av startplats till Marathongruppens lopp kan ångras upp till 24 timmar efter genomfört köp. Därefter ses anmälan som definitiv, se Marathongruppen allmänna villkor. 

Jag har inte betalat fakturan och då är vi väl inte anmälda?
Jo, faktura är en av flera olika betalsätt och så fort du gjort din anmälan så är anmälan en färdig anmälan oavsett betalmetod. Du har ett ångerdygn på dig.

Hur meddelar jag namnen på deltagarna i laget?
I anmälan behöver du bara uppge namn, adress till kontaktperson. Information och nummerlappar skickas ut till kontaktpersonen.

Hur kan jag se min tid?
Alla lag får en sluttid när samtliga fem lagmedlemmar har gått i mål.  Resultatlistan hittar du på hemsidan. När du söker på ditt startnummer i resultatlistan och klickar på lagnamnet så kommer sträcktiderna upp och där kan du se din tid. Det är ingen tidtagning i promenadklassen.

Jag behöver kvitto för att pengarna av arbetsgivaren?
I svarsmailet som bekräftar din anmälan finns en länk till anmälningsbekräftelsen som sammanfattar ditt totala köp.  Är ditt köp gjort via Klarna får du en bekräftelse på din betalning oavsett betalningsform. Behöver du ett bättre specificerat kvitto, kontakta då i första hand Klarna: Tel: 08-120 120 10, e-mail:[email protected]
Har du gjort din betalning via betalningsformen ”internationella köp” kontakta då arrangören [email protected]

Vad krävs för att få en företagsfaktura?
Se till att ha företagets organisationsnummer samt korrekt faktureringsadress.  När du fyllt i organisationsnummer så kommer val av leveransadresser upp. Finns inte ditt företags faktureringsadress med så klickar du på (min adress saknas i listan), då får du upp ett formulär där du kan fylla i den korrekta adressen.

Hur många deltagare måste vi vara i ett stafett- eller promenadlag?
Ett lag består av 5 personer. Om ni inte får ihop till ett lag så kan någon springa två sträckor.
Ex. är ni fyra stycken så springer en person två sträckor men inte efter varandra. Byt till rätt sträckas nummerlapp innan du tar dig ut på ditt andra varv.
Ett promenadlag består också av 5 personer.

Vad innehåller picknicken ?
Så fort innehållet i picknicken är klart så kommer det presenteras på Stafestens hemsida. Picknicken är anpassad för 5 personer, 1 lag.

 

Youtube
Vimeo
Google Maps