PICKNICKEN

Convini stolt sponsor för Stafesten 2019

Vi på Convini är mycket glada över att för fjärde året i rad kunna titulera oss som stolt huvudsponsor av Sveriges största företagsstafett – Stafesten. Att vara med och sponsra ett evenemang som Stafesten går helt i linje med vår mission – att främja hälsa och välmående på arbetsplatser. Vi kommer att bjuda på en god härlig picknick i gröngräset till alla deltagande lag på alla orter. På några av orterna (Stockholm, Göteborg och Malmö) kommer vi även vara på plats och bjuda på högklassigt kaffe.

I årets picknick hittar ni bland annat:

5 st Greenfood vegetarisk bulgursallad Falaf/Hummus

Bulgur Tomat, Tomatsås, salt, kikärtor, vatten, rapsolja, persilja, potatismjöl, bakpulver, lök, salt, vitlök, kryddor, sojabönor, polydextros (kostfiber), glukos, modifierad majsstärkelse, socker, trikalciumfosfat,
förtjockningsmedel (pektin), yoghurtkultur, Kikärtor, Tahina, olivolja, citronjuice, vitlök, salt, cayennepeppar, körsbärstomater, oliver, havssalt, vinäger, solrosolja, säsongens Salladsmix.
 

5 st Fruktbar från Smiling

Torkad mango. Innehåller 100 % mango. Inga spår av nötter.

5 st Bananer

1 st 1,5 lit Ramlösa

1 påse Polly Swedish Fika

Till info om innehåll 

5 små påsar Malaco Gott & Blandat Original 30% mindre socker

Till info om innehåll 

Convini är en marknadsledande leverantör av mat- och dryckeslösningar till kontor och företag. Genom vår smarta matbutik har medarbetarna alltid tillgång till energi i form av goda och fräscha frukostar, luncher, mellanmål och drycker från välkända varumärken.
Sedan förvärvet av Kaffeknappen kan vi även stoltsera med marknadens mest högkvalitativa kaffeerbjudande.

Nyfiken på Convini? 

Besök vår hemsida Convini.se
Youtube
Vimeo
Google Maps