STAFESTEN FÖR UNICEF

SVERIGES STÖRSTA STAFETT

En sensommarkväll full av sprakande samarbete. En lekfull teambuilding som ger energi och minnen som räcker långt in på hösten. Samla ihop kollegorna och häng med på årets roligaste löpning. Sju orter runt om i landet från Malmö i söder till Luleå i norr. Tusentals löpare som dessutom är med och bidrar till UNICEFs viktiga arbete för att skapa en bättre värld för alla barn. En festlig och härlig stafett som gör skillnad. Det är vad Stafesten för UNICEF är.

Stafetten

Samla kollegorna och spring årets roligaste stafett. Alla fem medlemmar i laget springer 5 kilometer var. De som hellre vill gå kan göra det i vår promenadklass. I Stafesten för UNICEF har alla i företaget en chans att vara med och bidra.

Picknicken

När hela laget tagit sig i mål väntar belöningen. Varje lag får en picknick att njuta i sensommarsolen. Skulle inte maten räcka finns möjlighet att köpa till fler picknick-paket.

After Run

Stafetten är avklarad och det är hög energinivå efter en rolig och fartfylld dag med kollegorna. Men kvällen är inte slut för det.  När picknicken är över öppnar vi vårt After Run-område. Drick något gott, mingla med kollegor, kamrater och kunder och lyssna till peppande musik.

Spring för en bättre värld

Du som deltar i Stafesten för UNICEF gör något viktigt. Du är nämligen med och bidrar i kampen för att skapa en bättre värld för alla barn. Från anmälningsavgiften skänks 125 kr direkt till UNICEF, och ni har även möjlighet att ge ett eget bidrag på 250, 500 eller 750 kronor.

Läs mer om UNICEF här!

Här arrangerar vi Stafesten för UNICEF

Alla Stafesten för UNICEF, oavsett stad, arrangeras efter samma modell under sensommaren och hösten 2019. Det spelar alltså ingen roll i vilken av våra 7 städer du deltar. 

Tältpaket i alla storlekar

I samtliga paket ingår upp- och nedmontering, bänkset anpassat till max antal lag för tältet samt städning av tältytan.

Vilket tältpaket passar er?

Vilket tältpaket passar er? Våra attraktiva tältpaket och tillvalstjänster ger vi dig och dina kollegor en chans att sätta guldkant på er löpupplevelse. Välj mellan Tältpaket Bas eller Tältpaket Premium. I samtliga paket ingår upp- och nedmontering, bänkset anpassat till max antal lag för tältet samt städning av tältytan.

Vill du veta mer om tältpaketen?

Kontakta James Pereztegi, Marathongruppen:
Tel 070-497 14 63
Epost: [email protected]

BESTÄLLNING AV TÄLTPAKET

Huvudsponsor

Sponsorer

Mediapartner

Partner

Youtube
Vimeo
Google Maps